Nanotehnologia in Romania: studiu prospectiv

 

Rezumatul proiectului [...]

Parteneri [...]

Evenimente [...]

Raport faza 1 [...]

Contact [...]

Pagina principala [...]

 

 

Chestionarul electronic

  • Acest formular va fi completat de catre organizatiile cu personalitate juridica. Se admite totusi o exceptie: facultatile si centrele (institutele) autonome din universitati se pot inregistra separat, cu conditia sa nu apara suprapuneri intre diversele inregistrari.
  • Completarea chestionarului se face in limba romana.
  • Completarea rubricilor chestionarului nu se poate face decat o singura data, astfel incat textul trebuie pregatit integral si apoi transpus in chestionarul electronic (pasajele de text pot fi introduse cu “copy and paste”).
  • Informatia introdusa in chestionar devine automat informatie publica (poate fi accesata de catre oricine va vizita pagina de web a proiectului NANOPROSPECT).
  • Organizatiile sunt rugate sa verifice ca inregistrarile aparute in numele lor sunt cele autorizate.
  • Este absolut esential ca informatiile introduse sa fie strict legate de domeniul nano, in sensul definitiei acceptate in proiect. Definitia apare aici.
  • Termenul de completarea a formularului electronic este luni 15 noiembrie, ora 12. Din acel moment subgrupurile de lucru mentionate la punctul 2 vor incepe extragerea si prelucrarea informatiei. Se va putea introduce informatie si in intervalul 15 noiembrie - 6 decembrie 2010, insa NANOPROSPECT nu isi asuma obligatia de a lua in considerare aceasta informatie suplimentara.

Formularul de inregistrare a fost inchis. Va multumim pentru intelegere.
Pentru a intra pe formular apasati aici.

Pentru cautare / selectie inregistrari apasati aici.

Pentru asistenta apasati aici.