E-Flash News, proiect TGE-PLAT - Nr. 1

Tehnologiile Generice Esentiale (TGE) aplicate in beneficiul IMM-urilor din Romania.

Pentru informatii detaliate privind celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

Prin proiectul TGE-PLAT de tipul “parteneriat pentru transferul de cunostinte”, finantat din fonduri structurale, IMT pune la lucru TGE in beneficiul firmelor. Detalii la adresa www.imt.ro/TGE-PLAT, pagina de web a proiectului “Parteneriat in exploatarea “Tehnologiilor Generice Esentiale (TGE), utilizand o platforma de interactiune cu intrepriderile competitive”.

Prezentul e-Flash-news precede un buletin electronic trimestrial (editat si transmis in cadrul acestui proiect) pe care il transmite IMT celor care au primit anterior un buletin dedicat nanotehnologiilor, continuat pentru scurta vreme de altul, focalizat pe TGE. Se adauga potentialilor cititori firmele interesate de noul proiect. Cei neinteresati se pot dezabona.

Principalul scop al acestui Flash-news este acela de a va informa asupra unui eveniment care are loc in zilele urmatoare: lansarea TGE-PLAT, care are loc luni 7 noiembrie 2016, orele 13-15, in amfiteatrul Bibliotecii Academiei Romane. Se vor prezenta principalele directii de cercetare din proiect, infrastructura experimentala a IMT si modul de lucru cu firmele potential partenere (prezentare si discutie).

In cadrul unei “miniexpozitii” accesibile inainte si dupa eveniment, veti putea lua contact direct cu specialistii IMT implicati in proiect.

Accesati www.imt.ro/TGE-PLAT/evenimente.php pentru detalii si pentru inregistrarea in vederea participarii.

Va asteptam,
Management Comunicare TGE-PLAT

 

 

Management Comunicare TGE-PLAT