Stimati potentiali beneficiari ai Centrului de Transfer Tehnologic,

Daca doriti sa furnizati sau sa utilizati cunostinte si/sau tehnologii in domeniu, va rugam sa completati si sa ne transmiteti chestionarul pe care il gasiti accesibil aici, prin e-mail ([email protected]) sau fax, la numarul: +40-21-490.82.36 sau poate fi completat online aici, pentru cei cu acces la internet.

Aceasta ne va permite sa aflam ce servicii va putem oferi prin intermediul centrului.
Dupa primirea acestui chestionar va vom transmite parola de acces pentru acea parte a site-ului in care gasiti alte informatii de interes (rubrica Membership).

Noutati

Ziua portilor deschise IMT [...mai multe detalii]

IMT organizeaza (prin Centrul sau de transfer tehnologic, CTT-Baneasa (Centrul de Transfer Tehnologic pentru Microinginerie)) “Ziua portilor deschise”, pe data de 18 decembrie 2008 (intre orele 10.00-15.00), zi dedicata “inovarii pe baza micro- si nanotehnologiilor” si invitatia de participare se adreseaza in principal firmelor inovative care aplica deja sau isi propun sa aplice direct sau indirect noile tehnologii.

Caravana inovarii [...mai multe detalii]

In perioada iulie-noiembrie 2008, s-a desfasurat Caravana Inovarii, proiect initiat si sustinut de catre ANCS. Caravana a cuprins 12 etape, acoperind toate regiunile de dezvoltare. La fiecare dintre regiuni puteti vedea oferta participantilor cat si date despre cei interesati de aceasta actiune (oameni de afaceri, reprezentati ai administratiei publice locale si ai mass-media).

Participarea CTT- Baneasa la Salonul Cercetarii - din cadrul ROMEXPO 2008, 7-11 octombrie 2008
Inovare in fabricatia celulelor solare (Market Watch, noiembrie 2008) [...mai multe detalii]
MINATECH-RO (www.minatech.ro)
  • Parcul stiintific si tehnologic de micro- si nanotehnologii MINATECH-RO (www.minatech.ro) isi ofera serviciile firmelor interesate [...]
  • Colaborarea cu firmele din parcul ştiinţific MINATECH-RO diversifică tematica de cercetare din INCD-Microtehnologie [...]
  • Micro si nanotehnologie intr-un parc unicat: MINATECH-RO [...]
 
 

Alte Centre de Transfer tehnologic [...detalii ]

  Evenimente anterioare de interes [...detalii]


Webmaster

 


Ultima actualizare: 10 mai 2010