Participarea CTT- Baneasa la Salonul Cercetarii - din cadrul ROMEXPO 2006, 3-7 octombrie 2006

Dosarul prezentat la ROMEXPO contine urmatoarele documente sau seturi de documente:

 1. O descriere generala a Centrului de Transfer CTT-Baneasa [...], unitate autonoma in cadrul INCD-Microtehnologie (IMT-Bucuresti)

 2. Descrierea INCD-Microtehnologie [...], asa cum apare in “cartea alba” editata de ANCS (2006). O descriere mai completa poate fi gasita in Raportul stiintific anual (2005) al IMT, accesibil la adresa www.imt.ro.

 3. Platforma tehnologica de micro-si nanotehnologii pusa la dispozitie de IMT: set de trei foi de prezentare care se refera la oferta institutului in ceea ce priveste: a) tehnologiile de micro-nanofabricatie [...]; b) tehnicile de caracterizare [...]; c) simulare si proiectare asistata de calculator [...].

 4. Oferta detaliata de servicii stiintifice si tehnologice [...] pusa la dispozitie de compartimentele de cercetare/dezvoltare din IMT (set de oferte).

 5. Prezentarea ofertei de transfer tehnologic [...] (inclusiv demonstratoare, modele experimentale, prototipuri) rezultate din activitatile de cercetare-dezvoltare ale IMT (set de oferte).
 6. Prezentarea unor brevete ale IMT, care au fost premiate la expozitii internationale [...].

 7. Contracte ale Centrului de Transfer de Tehnologie in Microinginerie (CTT-Baneasa); doua contracte de transfer de tehnologie (cu ANCS) [1, 2]si contractul pentru Centrul Romano-German de Micro-si nanotehnologie (cu GTZ, finantare externa).

 8. Prezentarea retelei de furnizori si utilizatori de cunostinte si tehnologii in micro-si nanotehnologii [...], “Nucleul dur”  al acestei retele este format din IMT si firmele rezidente in parcul stiintific si tehnologic de micro-si nanotehnologii MINATECH-RO (www.minatech.ro).
  Suportul logistic este asigurat de catre CTT-Baneasa (www.imt.ro/ctt).

 9. Chestionar (2 pagini) [...] pentru furnizorii si/sau utilizatorii de cunostinte si tehnologii in micro-si nanotehnologie. Chestionarul poate fi completat si “on-line” pe site-ul www.imt.ro/ctt. Organizatiile sau colectivele interesate de domeniu care completeaza acest chestionar se pot alatura “retelei de furnizori si utilizatori” mentionate  la punctul (8).

 

 
Webmaster: Ing. Ionica Iorga  
Ultima actualizare: August 16, 2006