Salon European al Cercetării şi Inovării, 5 – 7 iunie 2008 la Paris - Franţa [...mai multe detalii]
În cele trei zile, Salonul reuneşte cercetători din întreaga Europă şi oferă posibilitatea de a prezenta proiectele şi rezultatele cercetării Dvs., de a schimba idei şi puncte de vedere, de a participa la dezbateri, conferinţe şi mese rotunde, de a întâlni sau reîntâlni specialişti şi instituţii, de a găsi şi atrage parteneri pentru proiecte. Evenimentul beneficiază de o mediatizare puternică  în mass-media atât în Franţa cât şi în Europa.

ANCS împreună cu INCD Microtehnologie Bucureşti, organizeaza "Sesiunea de informare privind apelurile recent lansate de Comisia Europeană în cadrul tematicii „Capacităţi” dedicat întăririi capacităţilor de cercetare şi inovare", vineri, 8 februarie 2008, între orele 10.00 şi 13.00. [...mai multe detalii]
PARIS 2007 -Ministerul Educaţiei şi Cercetării – Autoritatea Naţională pentru Cercetare  Ştiinţifică vă invită să participaţi la cel de-al 3-lea Salon European   al Cercetării şi Inovării ce se va desfăşura în perioada 7 – 9 iunie 2007 la Paris, în Complexul expoziţional Porte de Versailles, în cadrul standului României. [...detalii]
INFO Day organizat de Proiectul FP6, ASSEMIC, Retea Marie Curie, la Sinaia, in data de 13 mai, 2007.
 Participarea nu implica nici o taxa.
Agenda preliminara.
Sub egida MINISTERULUI EDUCAŢIEI SI CERCETĂRII-AUTORITATEA NAŢIONALĂ PENTRU CERCETARE ŞTIINŢIFICĂ, Direcţia Transfer Tehnologic şi Infrastructuri organizează participarea României la cel de-al ,,35-lea Salon Internaţional al Invenţiilor, Tehnicilor şi Produselor Noi” de la Geneva-Elveţia, care va avea loc în perioada 18 – 22 Aprilie 2007 [...detalii]

Sub egida Ministerului Educaţiei şi Cercetării – Autoritatea Naţională pentru Cercetare Ştiinţifică, Direcţia   Transfer Tehnologic şi Infrastructuri a organizat participarea unităţilor de cercetare-dezvoltare din România la Târgul Industrial Internaţional HANNOVER MESSE, care a avut loc in perioada 16-20 aprilie 2007.
Exponate Hanovra selectionate


Evenimente organizate de Ministerul Economiei si Comertului in cadrul proiectului de infratire institutionala “Sprijin acordat Ministerului Economiei si Comertului pentru Cresterea capacitatii de coordonare a Politicii Industriale si de management al Fondurilor Structurale”. Invitatia.

- 6 noiembrie 2006, Bucuresti, Camera de Comert si Industrie a Romaniei. Program
- 10 noiembrie 2006, Piatra Neamt. Program

Seminar “MICRO - NANOTEHNOLOGIILE SI INDUSTRIA LEMNULUI”
17 octombrie 2006, Universitatea TRANSILVANIA Brasov

Seminar organizat in cadrul proiectului  “Centrul Romano-German de Micro-si Nanotehnologii” (INCD – Microtehnologie/GTZ) in colaborare cu Universitatea Transilvania Brasov avand suportul proiectului PROM IST PC 7.
Invitatie. Program. Participanti.
Participarea CTT- Baneasa la Salonul Cercetarii - din cadrul ROMEXPO 2006, 3-7 octombrie 2006

Cursuri de interes, septembrie 2006 [...mai multe detalii ]
- Cerintele sistemelor de management de mediu conform ISO 14001:2004, 4-6 Septembrie 2006, orele 9-16
-
Modalitati de accesare de catre autoritatile contractante, operatori economici si ONG-uri a fondurilor structurale si de coeziune ale Uniunii Europene, 11-14 Septembrie 2006, orele 9 -16
- Auditor intern pentru sistemele de management de mediu, 25-27 Septembrie 2006, orele 9 -16

A IX-a editie a BINARY- Complex ROMEXPO Bucuresti, 27-29 septembrie 2006 [...mai multe detalii ]
BINARY este singurul targ de electronica si software din Romania dedicat inovarii. ARIES este organizatoarea evenimentului.

Romanian COST INFO DAY, 5-6 Septembrie 2006, la Bucuresti si Timisoara
Evenimentul isi propune familiarizarea cercetatorilor romani cu noua structura a Programului COST precum si impactul primului Apel COST.
Programul evenimentului. Formular de inregistrare.

Seminarul " Noi tehnologii pentru industria textila si pielarie", 03 iulie 2006, incepand cu orele 9.00 in amfiteatrul 150 al  Facultatii de Mecanica (Universitatea Politehnica Timisoara).
Programul seminarului. Invitatie.

Forumul Global de Business Match- Marking "FUTURALLIA 2006", organizat de Wroclaw- Polonia, intre 31 mai- 3 iunie 2006.
Pentru mai multe detalii, va rugam accesati www.futurallia.com.

A V-a ediţie a manifestării ştiinţifice “Cercetare - Dezvoltare, concept determinant pentru dezvoltarea sectorului IMM din România”, 26 mai 2006.
Evenimentul a fost organizat de Institutul Naţional pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii (INIMM) în colaborare cu Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici si Mijlocii din România (CNIPMMR), cu sprijinul Ministerului Educaţiei şi Cercetării – Autoritatea Naţională pentru Cercetare Ştiinţifică. Invitatie.

Workshop-ul "Lansarea Centrului Romano-German pentru Micro si Nanotehnologii"
organizat de IMT (INCD-Microtehnologie) impreuna cu GTZ si VDI/VDE.
Workshop-ul a avut loc la data de 15 februarie 2006, in sala “Al. I. Cuza”, a Camerei de Comert si Industrie a Romaniei din Bucuresti.
Pentru mai multe detalii, va rugam accesati rubrica Membership.

Intalnirea retelei CTT-Baneasa, 13 februarie 2006
Pentru mai multe detalii, va rugam accesati rubrica Membership.

“Ziua Portilor Deschise”  in INCD-Microtehnologie (IMT), joi, 15 decembrie 2005
Pentru mai multe detalii, va rugam accesati rubrica Membership.

Seminar:"Accesul IMM-urilor la noile tehnologii - Micro-nano-bio-info tehnologii pentru inovare si competitivitate economica; Camera de Comert si Industrie a Romaniei, Sala Al. I. Cuza; 7 decembrie 2005;
Pentru mai multe detalii, va rugam accesati rubrica Membership.

   
   
Webmaster: Ing. Ionica Iorga
Ultima actualizare: 1 noiembrie 2007