Nanotehnologia in Romania: studiu prospectiv
   


Rezumatul proiectului [...]

Parteneri [...]

Evenimente NANOPROSPECT [...]

Raport faza 1 [...]

Contact [...]

Pagina principala [...]

Bazele de date NANOPROSPECT [...]
_____________________

NANOPROSPECT databases [...]

 


(pagina dedicata membrilor consortiului. Accesul se face pe baza username-ului si parolei primite prin e-mail)

 

Bazele de date NANOPROSPECT
baze de date interactive, relationale
- completate in limba engleza -

Scrierea in baza de date (cu parola) [...]
Vizualizarea continutului (cu mecanism de cautare) -
[...]
Cautare avansata [...]


I. Daca organizatia Dumneavoastra are activitati legate de domeniul nanotehnologiilor, va rugam sa inregistrati cele mai importante informatii in bazele de date. Completarea acestora se face pe baza de parola de acces, diferita de la o organizatie la alta.

Cei care nu au participat la ancheta NANOPROSPECT  din noiembrie-decembrie 2010 si nu au primit inca o parola, o pot solicita completand un formular simplu si trimitandu-l prin fax la nr. 021-2690772 sau 021-2690776.

Pentru orice fel de informatii legate de modul de completare a bazelor de date puteti sa contactati echipa NANOPROSPECT la adresa nanopro@imt.ro. Pentru probleme strict tehnice luati legatura cu ing. Pompiliu Munteanu (e-mail: pompiliu.munteanu@imt.ro, telefon 021-2690770 sau 021-2690778 int. 41).


II. Daca sunteti interesati de domeniu fara ca organizatia sa desfasoare activitati legate de domeniul nanotehnologiilor, care sa fie inregistrate in baza de date, atunci puteti participa la ancheta pentru firme: Chestionar NANOPROSPECT adresat companiilor interesate de nanotehnologii. Rezultatele obtinute in urma evaluarii raspunsurilor dumneavoastra vor fi utilizate pentru prezentarea sugestiilor cu privire la dezvoltarea domeniului nano in Romania. Chestionarul completat se transmite la adresa nanopro@imt.ro.

 

Care sunt avantajele completarii bazei de date?

  1. Completarea bazelor de date este gratuita iar continutul bazei de date este public;
  2. Completarea bazelor de date ofera vizibilitate la scara larga, informatiile fiind in limba engleza;
  3. Bazele de date pot fi folosite pentru identificarea de potentiali parteneri in propunerile de proiecte nationale si internationale;
  4. Noile baze de date sunt interactive, permitand actualizarea informatiilor introduse in orice moment;
  5. Bazele de date beneficiaza de un sitem de cautare avansat, dand posibilitatea extragerii informatiilor necesare in functie de interes;