Portal utilizatori - EXTRANET

Interactiunea intre beneficiarul proiectului (IMT) si potentialii parteneri (intreprinderi romanesti) care solicita executia unor activitati de tip B, C si D se va face prin intermediul unei platforme electronice de comunicare tip pagina EXTRANET (acces cu parola),  din cadrul Portalului utilizatorilor.

  • Schemă transparentă de ajutor de stat pentru cercetare-dezvoltare şi inovare (CDI), denumită „Finanţarea activităților de cercetare-dezvoltare şi inovare (CDI) și a investițiilor în CDI prin Programul Operaţional Competitivitate (POC)”
  • Ordinul Ministrului nr.207 din 13.04.2017 (MCI) privind aprobarea modelelor de contracte subsidiare pentru actiunea A1.2.3 "Parteneriate pentru Transfer de Cunoştinţe din Axa Prioritară 1 din POC 2014-2020"; activitati de tip B, C si D.  Anexa 3 - Activităţi de tip D - modificată şi înlocuită conform Ordinului de Ministru nr. 261/12.05.2017 [...]
  • Instrucţiunea 8962/30.06.2017 privind verificarea întreprinderii de către organizaţia de cercetare, în cazul Parteneriate pentru transfer de cunoştinţe

Toate firmele potential interesate, eligibile pentru a fi parteneri in proiect, vor putea solicita acces pe aceasta platforma.

Formular pentru solicitare acces in sistemul EXTRANET

Accesul in sistemul EXTRANET se face aici